Principal : Fotografias Pueblos de España : Cataluña : Gerona Girona Total:592
Església parroquial de Sant Esteve de Massanes

Església parroquial de Sant Esteve de MassanesPopulares
RemitentepatrimonioMás fotos de patrimonio   Última actualización: 4/7/2009 11:40    
Hits: 1286  Comentarios: 0    
L’església parroquial de sant Esteve està situada a l’extrem de ponent del petitnucli urbà i s’hi accedeix des de la plaça de Catalunya.De l’estructura del temple primitiu, d’estil romànic, només se’nconserva l’absis, visible des del pati de l’antiga rectoria, avui convertida en segonaresidència. El campanar ésde planta quadrada amb una obertura a cada banda, acabat en una galeria ambbarana.
Ajuntament de Massanes

Mapa de Massanes

Mapa de MassanesPopulares
RemitentepatrimonioMás fotos de patrimonio   Última actualización: 4/7/2009 11:36    
Hits: 1088  Comentarios: 0    
El terme municipal de Maçanes, de 25,68 km², s'estén a l'esquerra de la Tordera i a la dreta del curs final de la riera de Santa Coloma, fins poc abans de la confluència d'ambdues. La darrera forma el límit oriental amb el terme de Maçanet de la Selva, mentre que a ponent confronta amb Hostalric i Sant Feliu de Buixalleu, al N amb Riudarenes i al S amb Fogars de Tordera.
El territori és molt accidentat i boscós, especialment al sector septentrional, on la serra de Clarà, de 200 a 300 m d'alçària, constitueix un petit llindar entre la serralada Litoral i la Prelitoral.
Consell comarcal de La Selva

Capilla del Santísimo y capilla del Baptisterio de la Iglesia Parroquial de St. Romà

Capilla del Santísimo y capilla del Baptisterio de la Iglesia Parroquial de St. RomàPopulares
RemitentepatrimonioMás fotos de patrimonio   Última actualización: 4/7/2009 10:58    
Hits: 1103  Comentarios: 0    
Al centre de la vila hi ha l'església parroquial de Sant Romà, acabada el 1522, amb un retaule major pintat per Pere Serafí amb la col·laboració de Jaume Fontanet (1548). Fou modificada i desfigurada en 1910-16 per l'arquitecte Bonaventura Conill, de família lloretenca, que bastí la capella del Santíssim amb una cúpula i mosaics modernist
Josemanuel

Ajuntament de Lloret de Mar

Ajuntament de Lloret de MarPopulares
RemitentepatrimonioMás fotos de patrimonio   Última actualización: 4/7/2009 10:48    
Hits: 1680  Comentarios: 0    
Aquest edifici, d’estil neoclàssic, va ser projectat pels arquitectes Marí Sureda i Félix de Azúa, i s’inaugurà l’any 1872. D’estil neoclàssic, les façanes varen ser enriquides amb decoracions de terracota realitzades pel prestigiós alfarer lloretense Pau Arpí Galí. A la rematada de la de la façana principal i destaca l’escut d’ Espanya, amb la particularitat que es tracte d’un dels pocs edificis que té l’escut del rei Amadeu de Saboia. En les façanes laterals figuren l’escut de Lloret, amb el llorer simbòlic ; i una al ·al·legoria a la llei.
Lloret de Mar

Jardins de Santa Clotilde, Lloret de Mar

Jardins de Santa Clotilde, Lloret de MarPopulares
RemitentepatrimonioMás fotos de patrimonio   Última actualización: 4/7/2009 10:44    
Hits: 1334  Comentarios: 0    
Els jardins de Santa Clotilde, dissenyats a la manera dels antics jardins, suaus i al mateix temps austers, del Renaixement italià, van ser realitzats per Nicolau Rubió i Tudurí als vint-i-vuit anys.
Terrasses que se superposen, camins que s'entrecreuen, rampes i escales que conformen el traçat del jardí. Tot plegat amenitzat pel rumor incessant de l'aigua. Aigües quietes a l'estany del nimfeu i aigua a raig en les múltiples fonts
i en els brolladors que formen una interminable galeria de pluja
Isala66

Foto Nº 51 a 55 (de 592 fotos escogidas)
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 (11) 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 119 »Licencia de Creative Commons Licencia Gnu Sosua