Principal : Fotografias Pueblos de España : Cataluña : Gerona Girona Total:592
Santa Maria de Puigpardines

Santa Maria de PuigpardinesPopulares
RemitentepatrimonioMás fotos de patrimonio   Última actualización: 2/7/2009 19:14    
Hits: 1295  Comentarios: 0    
Al sud-est del poble de Sant Privat, a la dreta del Gurn, s'alça el poble de Puigpardines, de poblament dispers. Celebra la festa major el 15 d'agost. L´'església de Santa Maria de Puigpardines, que en altre temps fou monestir, té el seu orígen el segle XII, del qual es conserva encara l'antiga portalada romànica, situada a la part posterior de l'actual església, amb dues columnes i els corresponents capitells.
puigalder

El Puigsacalm, la Vall d'en Bas

El Puigsacalm, la Vall d'en Bas Populares
RemitentepatrimonioMás fotos de patrimonio   Última actualización: 2/7/2009 19:13    
Hits: 1350  Comentarios: 0    
El Puigsacalm és una muntanya de 1.513 metres que es troba al municipi de la Vall d'en Bas El Puigsacalm i el massís de Santa magdalena formen una de les siluetes més característiques de l'entorn. Des dels seus cims es pot gaudir de magnífiques panoràmiques sobre bona part de Catalunya.
autor: CPGXK

Natura a la Vall d´en Bas

Natura a la Vall d´en BasPopulares
RemitentepatrimonioMás fotos de patrimonio   Última actualización: 2/7/2009 19:10    
Hits: 1070  Comentarios: 0    
El municipi de la Vall d'en Bas, conforma una unitat geogràfica i paisatgística de primer ordre. Serrats, carenes encinglerades com les de Cabrera dels Llancers, de Freixaneda o el Puigsacalm, envolten prats i boscos de faigs, alzines i roures fins arribar a la plana d'en Bas. Una plana que posseeix un dels sòls més fèrtils de Catalunya.
Ajuntament de La Vall

Interior de Sant Marti de La Vajol

Interior de Sant Marti de La VajolPopulares
RemitentepatrimonioMás fotos de patrimonio   Última actualización: 2/7/2009 15:04    
Hits: 1101  Comentarios: 0    
L'absis semicircular queda, extraordinàriament, dins el pati d'una casa. Al centre hi ha una finestra de doble vessant i arc de mig punt. A la part superior del mur conserva la cornisa incorbada.Els murs románics varen ser sobre pujats als segles XVII-XVIII per un terrabastall, que també degué servir de fortificació; poseeix algunes obertures rectangulars. La volta de la nau és apuntada i seguida. Es construï amb carreus ben esquadrats de petit tamany, que s'afileren. L'arc triomfal és apuntat.
michelglaurent

Mas Castell, turisme rural a La Vajol

Mas Castell, turisme rural a La VajolPopulares
RemitentepatrimonioMás fotos de patrimonio   Última actualización: 2/7/2009 14:59    
Hits: 1482  Comentarios: 0    
És coneguda com la Casa Nova o Mas Castell Nou i va ser construïda al segle XVIII en contraposició a Mas Castell Vell que es troba a l’altra banda del rierol. Els seus habitants es dedicaven a la petita ramaderia, l’agricultura, l’explotació del suro i l’extracció de talc especialment de la mina que podem veure al davant, anomenada mina d’en Negrín, perquè el president del govern de la República espanyola d’aquelles dates va fer un edifici amb cambres cuirassades a l’interior de la mina, per amagar or i quadres provinents del Museu del Prado, fins al febrer de 1939, en què van sortir cap a França.
Mas Castell alojamiento rural La Vajol

Foto Nº 76 a 80 (de 592 fotos escogidas)
« 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 (16) 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 119 »Licencia de Creative Commons Licencia Gnu Sosua